Design a site like this with WordPress.com
Sett i gang

Kutt

Skulle det oppstå en situasjon hvor du som spiller føler sterkt ubehag, du eller andre blir fysisk skadet eller hvor noe eller noen går langt utover dine grenser så sier eller roper man KUTT. Alle spillere i området stanser umiddelbart spillet og sørger for å ta hånd om deg og situasjonen. Kontakt en  arrangør hvis det er nødvendig. Spillet settes i gang når situasjonen er under kontroll. Det er lov å si kutt på vegne av andre dersom de er skadet eller ute av stand til å si kutt selv.

Brems

I situasjoner hvor du som spiller kjenner at du er på grensen for hva man tåler kan du si BREMS. Det er en måte å si «hit, men ikke lenger» på, og formidler at man ikke ønsker at spillet skal eskalere. Motspillerne dine skal da forstå at de ikke skal gå lengre, men at situasjonen kan holdes på samme nivå som nå eller dempes.

Brems og kutt skal ikke misbrukes for å oppnå fordeler i spill eller unngå situasjoner som kan ha konsekvenser for din rolle.

Kostyme

Talenkonkurransen har halloween-tema, ergo: Alle deltakere må stille i fullt halloween-kostyme fra topp til tå! Dersom man dagen før laiven oppdager at noe mangler / har blitt for lite etc, er det spillers ansvar å finne en erstatning. Spør noen andre spillere om hjelp dersom en kostyme-krise oppstår.

Avmelding

Dersom man av en eller annen grunn ikke kan delta på laiven etter at avgiften er innbetalt, må man gi beskjed om dette til arrangørene innen 1.oktober for å kunne få refundert beløpet.

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: